Вътрешни врати от магазин за врати Fil invest, с безплатна доставка в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлагаме най-големия избор от всякакви видове и модели вътрешни врати, подходящи за съчетание с всеки един интериор.

При нас ще откриете широка гама от модерни и качествени интериорни врати, подходящи за всякакъв тип сгради и помещения.


Какво е предназначението на вътрешни врати ?

Вътрешните врати се монтират вътре в сградата (къща, апартамент, офис и т.н.), на входа към съответното помещение / стая. Те не са проектирани за външен монтаж, не са здрави, защитени и устойчиви на външни условия, както входните врати.

Тенденциите в сферата на изработка на врати, толкова напредва, че се предлагат готови модели входни врати по дизайн на вътрешни интериорни врати. Както и възможността да Ви се изработи по Ваши налични такива.

Главната задача на вътрешните врати е да защитят и ограничат достъпа до съответната стая / помещение. Както и да осигурят лично, уютно и сигурно пространство .

Благодарение на напредващите технологии, в днешно време вътрешните врати намират и други важни приложения и функции. Те се използват и за по добра шумо и топлоизолация за съответната стая, както и за влагозащита (за баня и други мокри помещения).

Един от важните критерии при избора на вътрешна интериорна врата е дизайна, който трябва да бъде съчетан идеално с целия интериор на стаята, коридора и с другите отсрещни врати.


Какви видове вътрешни врати има ?

Може да срещнете и видите много видове вътрешни врати, които са изработени от различен вид материал.

На Българския пазар се предлагат – интериорни врати (дървени), стъклени интериорни врати, алуминиеви врати и PVC врати. Но дори може да срещнете и метални, които са и пожароустойчиви.

Освен, че има различни видове вътрешни врати според вида материал от който се изработват, има и стотици видове модели в различни форми и дизайн.

  • с различен вид конструкция, с различни форми и дизайн, с различни модели крила и вида покритие, с различен вид метод на отваряне и т.н..
  • еднокрили интериорни врати, двукрили интериорни врати тип „портални“, интериорни врати с плъзгащо крило, сгъваеми интериорни врати тип „хармоника“ ;
  • еднокрили стъклени интериорни врати, двукрили стъклени интериорни врати тип „портални“, стъклени интериорни врати с плъзгащо крило ;
  • интериорни врати с плътни крила, интериорни врати с фрезовани крила, интериорни врати с остъклени крила, интериорна врата с стъклено крило, алуминиеви врати с едностранно огледало или с двустранно, алуминиеви врати по дизайн на интериорни врати ;
  • и много други видове и типове ;

Какви видове и модели интериорни врати предлагаме Fil inves !

Магазин за врати Fil invest предлагаме различни модели вътрешни интериорни врати, подходящи за всякакъв тип помещения.

Разполагаме с над 300 модела вътрешни интериорни врати, от доказали се ТОП производители на Българския и Европейски пазар.

При нас ще откриете широка гама от най-широко разпространените „дървени интериорни врати„, както и голям избор от стъклени интреиорни врати и алуминиеви врати.

  • Дървените интериорни врати се изработват иновативни дървени материали и плоскости (HDF плоскости, HDF Лакирани плоскости, MDF плоскости, ПДЧ плоскости и др.), по съвременни и иновативни технологии. Те се изработват с различни видове конструкции, под различни форми и дизайни, с различни модели крила (с плътни крила, с фрезовани крила, с остъклени крила, с плъзгащи крила, със згъваеми крила и др,), с различни видове покрития и в красиви дървени цветове.
  • Стъклените интериорни врати са едни от най предпочитаните за офис помещения, както и за мокри помещения като баня. Те са здрави и устойчиви, изработват се от закалени стъкла или триплекс, те също могат да бъдат изработени в различни форми, размер и дизайн.
  • Алуминиевите врати са най-предпочитани за мокри помещения (като баня, килери и т.н.), материала който се изработват е устойчив на вода / влага. Те също могат да се изработят в различни форми и размери, с различни видове крила, както и цветове. С напредването на тенденциите при изработка на интериорни врати, вече се предлагат и алуминиеви врати по дизайн на интериорни врати (с които също разполагаме).
виж повече за видовете интериорни врати които предлагаме

Безплатна доставка на интериорни врати в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлага безплатна доставка на всички видове врати които предлага, за цяла България, доставя в малки и големи градове, със собствен транспорт.