Магазин за врати в София – Фил Инвест 0893544594, безплатна доставка на всички модели врати за цялата страна !

Магазин за врати в София – Фил Инвест 0893544594, ТОП модели от блиндирани врати и интериорни врати, на най ниските цни, с безплатна доставка на всички модели врати за цялата страна !

Безплатна доставка на врати в цялата Страна.

Експресен монтаж на врати от 1 до 3 дни за град София !

Заяви безплатно взимане на размери за град София и близките населени места на тел. 0893544594 !

Обявените цени на всички модели врати, в електронния ни магазин, не включва монтаж !

За експресен монтаж в рамките на 48 часа телефон : 024691060 !

ФИЛ ИНВЕСТ ЕООД – е магазин за врати, мебели и матраци, с нов шоурум в гр. София /бул. „Христо Ботев“ 85, 1303 Център, София/.

Fil invest има дългогодишен опит с вноса и дистрибуцията на всякакъв вид и модели врати в България, разполага с добре организирана мрежа за доставки със собствен транспорт за цялата страна (което гарантира, че вратите ще бъдат доставени без нанесени щети по време на транспорта).

Благодарение на своите дългогодишни партньори, Fil invest може да предложи на своите клиенти, топ продукти от директен вносител, качествени и устойчиви врати, мебели и матраци, от доказали се производители на БЪЛГАРСКИЯ И ЕВРОПЕЙСКИ пазар.

Защо да се доверите на магазин за врати в София – Фил Инвест ?

  • Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка с гарантиран собствен транспорт в цялата страна !
  • Fil invest предлага и монтаж на всички видове врати които предлага !
  • Ние може да изготвим най-добрите оферти за Вас, спрямо Вашия бюджет и изисквания !
  • Ние можем да ви предложим най-качествените и на-нови модели на врати!
  • Ние даваме 2 години гаранция за нашите предлагани врати !

Магазин за врати Fil invest в София, предлага качествени и модерни врати, на достъпни цени и безплатна доставка за цялата страна !

Защо да закупите врати от магазин за врати Фил инвест в София ?

В магазин за врати Fil invest ще откриете най-големия избор от блиндирани врати и интериорни врати, подходящи за всякакъв тип сгради и помещения (врати за апартамент, врати за панелно жилище, врати за къща, врати за вила, врати за офис и др.), на конкурентни цени.

  1. Разполагаме с богат избор от иновативни и качествени врати, подходящи за съчетание с всеки един интериор.
  2. Магазин за врати Fil invest предлагаме бърз и качествен монтаж на всички врати които предлагаме, за София и близките населени места.
  3. Предлагаме безплатна доставка на всички видове врати, в цяла България !
  4. Предлагаме най-изгодните цени за блиндирани врати и интериорни врати !

Благодарение на нашия най голям партньор ВИДОВ КОМЕРС !

Фил инвест можем да предложим услугата за безплатна доставка на всички врати които предлагаме. До адрес на клиента в цялата страна, независимо от количеството или стойността на вратата/вратите .

Fil invest сме втората фирма/магазин за врати на Българския пазар, която предлага безплатна доставка на входни и вътрешни врати. Напълно безплатна доставка в цялата страна до адрес на клиента. Без скрити условия и изисквания за поръчка на определен брой врати или определена парична стойност.

Магазин за врати Fil invest предлага най-ниските цени за интериорни врати, след като изключим неизбежния и непредвиден разход за доставка.

Стойността на една доставка на врата се определя от теглото и обема, и варира между 60лв /120лв.

Избирайки да закупите интериорна врата от Fil invest, Вие ще спестите този неизбежен разход !

Спестете от доставка !

Нашия съвет към всички Наши клиенти или бъдещи такива, освен да проучите произхода на вратата която сте харесали, материала от който се изработва и т.н., да не забравяте и един от най важните критерии, именно да проучите колко ще Ви струва въпросния модел врата + доставката.

Fil invest гарантираме на нашите клиенти, че може да им осигурим предпочитания и желан модел врата на най-ниска цена, доставяйки я му до адрес напълно безплатно (спестявайки между 60лв /120лв от доставка), независимо от количеството и стойността.

Безплатна доставка на врати от магазин за врати в София – Фил Инвест 0893544594, и в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлага безплатна доставка на всички видове врати които предлага, за град София и в цяла България, доставя в малки и големи градове, със собствен транспорт.