Магазин за врати Fil invest в София, предлагаме безплатна доставка на всички модели врати за цялата страна !

Магазин за врати Fil invest в София разполагаме с най-големия избор от блиндирани врати и интериорни врати. ТОП модели от качествени, иновативни и модерни врати, подходящи за всякакъв тип сгради и помещения, на достъпни и ниски цени.

В нашия магазин за врати Fil invest ще откриете широка гама от входни блиндирани врати, метални врати, интериорни врати и алуминиеви врати.

Магазин Fil invest предлага безплатна доставка на врати в цялата Страна.

Магазин за врати Fil invest също така може да предложи на своите клиенти и експресен монтаж на врати от 1 до 3 дни, само за град София !

Заяви безплатно взимане на размери за град София и близките населени места на тел. 0893544594 !

Обявените цени на всички модели врати, в електронния ни магазин, не включва монтаж !

За експресен монтаж в рамките на 48 часа телефон : 024691060 !

Защо да се доверите на магазин за врати Fil invest ?

  • Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА доставка с гарантиран собствен транспорт в цялата страна !
  • Fil invest предлага и монтаж на всички видове врати които предлага !
  • Ние може да изготвим най-добрите оферти за Вас, спрямо Вашия бюджет и изисквания !
  • Ние можем да ви предложим най-качествените и на-нови модели на врати!
  • Ние даваме 2 години гаранция за нашите предлагани врати !

Магазин за врати Fil invest в София, предлага качествени и модерни врати, на достъпни цени и безплатна доставка за цялата страна !

Защо да закупите врати от магазин за врати Fil invest в София ?

В магазин за врати Fil invest ще откриете най-големия избор от блиндирани врати и интериорни врати, подходящи за всякакъв тип сгради и помещения (врати за апартамент, врати за панелно жилище, врати за къща, врати за вила, врати за офис и др.), на конкурентни цени.

  1. Разполагаме с богат избор от иновативни и качествени врати, подходящи за съчетание с всеки един интериор.
  2. Магазин за врати Fil invest предлагаме бърз и качествен монтаж на всички врати които предлагаме, за София и близките населени места.
  3. Предлагаме безплатна доставка на всички видове врати, в цяла България !
  4. Предлагаме най-изгодните цени за блиндирани врати и интериорни врати !

Благодарение на нашия най голям партньор ВИДОВ КОМЕРС !

Fil invest можем да предложим услугата за безплатна доставка на всички врати които предлагаме. До адрес на клиента в цялата страна, независимо от количеството или стойността на вратата/вратите .

Fil invest сме втората фирма/магазин за врати на Българския пазар, която предлага безплатна доставка на входни и вътрешни врати. Напълно безплатна доставка в цялата страна до адрес на клиента. Без скрити условия и изисквания за поръчка на определен брой врати или определена парична стойност.

Магазин за врати Fil invest предлага най-ниските цени за интериорни врати, след като изключим неизбежния и непредвиден разход за доставка.

Стойността на една доставка на врата се определя от теглото и обема, и варира между 60лв /120лв.

Избирайки да закупите интериорна врата от Fil invest, Вие ще спестите този неизбежен разход !

Спестете от доставка !

Нашия съвет към всички Наши клиенти или бъдещи такива, освен да проучите произхода на вратата която сте харесали, материала от който се изработва и т.н., да не забравяте и един от най важните критерии, именно да проучите колко ще Ви струва въпросния модел врата + доставката.

Fil invest гарантираме на нашите клиенти, че може да им осигурим предпочитания и желан модел врата на най-ниска цена, доставяйки я му до адрес напълно безплатно (спестявайки между 60лв /120лв от доставка), независимо от количеството и стойността.

Безплатна доставка на врати за град София и в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлага безплатна доставка на всички видове врати които предлага, за град София и в цяла България, доставя в малки и големи градове, със собствен транспорт.