Интериорни врати от магазин за врати Fil invest, с безплатна доставка за цяла България !

В тази публикация ще получите обобщена информация за видовете и модели интериорни врати които предлагаме. Предимствата избирайки да закупите вътрешни врати от магазин за врати Fil invest. Както и скромни съвети как да изберем подходящата интериорна врата за помещенията в Вашия дом, вила или офис.


Какви интериорни врати предлага магазин за врати Fil invest ?

Магазин за врати Fil invest предлагаме интериорни врати с високо качество, с доказан произход. Топ производители на врати, доказали се на Европейския пазар.

Магазин за врати Fil invest предлагаме и монтаж на всички модели врати които предлагаме, за София и близките населени места.

Най големия магазин за врати на българския пазар Fil invest, разполага с над 300 модела вътрешни врати на склад.


От какъв материал се изработват интериорните врати които предлагаме ?

В подробното описание на всеки един модел интериорни врати които предлагаме, сме описали подробна информация за съответния модел врата. От какви материали се изработва, с какво покритие е, какъв е вида крило, в какви размери се предлага, с какъв вид  каса / каси се предлага, какво включва окомлектовката и т.н.. Информация която ще Ви е нужна да определите кой модел интериорна врата отговаря на Вашите критерии и нужди.

По-най кратко и обобщено описание / информация, което може да видите и прочетете с няколко скролвания. За материалите и покритията от които се изработват крилата, на всички марки /модели интериорни врати които предлагаме. За да може лесно и бързо да се насочите кои модели са най подходящи за Вас.

Интериорни врати Gradde

Врати Gradde са качествени Немски интериорни врати.

Те включват десет уникални серии с различни модели крила (с плътни крила, остъклени крила и крила с релефни орнаменти). Основно всички се изработват от едни и същи висококачествени материали и технология. Различават се по вида крило, в някои от по скъпите модели е добавен допълнително подсилващ материал, както по дизайна, покритието и цветове в които се предлага.

Основно крилата на интериорни врати Gradde, се изработват от високо качествени материали по иновативна немска технология. Конструкцията представлява подсилена дървена рамка от HDF и HDF плоскости, а за пълнеж се използва технология тип „пчелна пита”. Някои модели могат да се поръчат и с пълнеж тип „перфорирана дървесна плоскост”.

Най новите две серии „серия Aaven” и „серия Axel”, се отличават от всички останали серии и по технологията от която се изработват. Крилата и на двете серии се изработват по още по Нова немска технология, от подсилени вертикални и хоризонтални елементи от масивен HDF материал. Елементите са сглобени с вътрешни връзк.

Крилата на всички модели Gradde се различават от всички останали марки/модели. Те са със заоблен фалцов ръб който ляга върху уплътнителя на касата и така сцеплението е изключително по-добро и затварянето е леко и плътно.

Крилата на врати Gradde са с гарантирана структура за висока здравина и стабилност, с висока устойчивост против деформация, както и отлична топло и шумоизолация.

Врати Gradde се предлагат с два вида покрие „Graddex Klasse A (цветове – Дъб Вереда, Ясен Вералинга, Сибирска Лиственица, Шведски дъб) и „Graddex Klasse A++(цветове – Орех Рибейра).

Интериорни врати Classen

Врати Classen са качествени Полски интериорни врати.

Те включват седем уникални серии с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила и с фрезовани крила). Основно всички се изработват от едни и същи висококачествени материали и технология. Различават се по вида крило, в някои от по скъпите модели е добавен допълнително подсилващ материал, както по дизайна, покритието и цветове в които се предлага.

Основно крилата на интериорни врати Classen, се изработват от високо качествени материали по иновативна технология. Конструкцията представлява устойчива периферна рамка от MDF и HDF иглолистна дървесина или HDF Лакирани плоскости (според модела).За пълнеж се използва технология тип „пчелна пита”. Може да се поръчат с пълнеж с перфорирано ПДЧ.

 • Пълнеж пчелна пита – високо специализиран картон с конструкция и структура приличаща на пчелната пита, използва се за стабилизиране на крилото, повечето врати Classen са изградени от периферна дървена рамка с пълнеж „пчелна пита”, укрепена с двустраннo ламинирани МДФ плоскости, предимството е, че вратата с такъв пълнеж е по-лека и така се упражнява по малък натиск върху пантите, а това удължава перфектното й затваряне по-дълго време ;

Крилата са с гарантирана структура за висока здравина и стабилност, с висока устойчивост против деформация, както и отлична топло и шумоизолация.

Врати Classen се предлагат главно с два вида покрие „покритие PRIMO” и „покритие CPL”, в разнообразни цветове за Българския пазар.

По желание на клиента срещу оскъпяване, всеки един модел може да бъде поръчан и с друг вид покритие и цветове, по каталог на „Classen” .

Интериорни врати Eurostill

Врати Eurostill са качествени Български интериорни врати, които се изработват по иновативна Немска технология.

Те включват тринайсет иновативни и модерни серии с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила, с фрезовани крила, модели със стъклени крила, с плъзгащи крила и с сгъваеми крила тип „хармоника”). Всички модели освен със стъклените крила от серия Glass, могат да се поръчат и с различен профил на крилото (SF, ST, E/G и SYM). Всички модели се изработват от едни и същи висококачествени материали и технология. Различават се по вида крило, в някои от по скъпите модели е добавен допълнително подсилващ материал, както по дизайна, покритието и цветове в които се предлага и обкова.

Основно крилата на интериорни врати Eurostill, се изработват от високо качествени материали по иновативна Немска технология, конструкцията представлява устойчива рамка от масивна дървесина от MDF и облицовъчни листове от HDF, а за пълнеж се използва технология тип „пчелна пита” или може да се поръча с перфорирано ПДЧ. Крилата са с гарантирана структура за висока здравина и стабилност, с висока устойчивост против деформация, както и отлична топло и шумоизолация.

Стъклените крилата на всички модели интериорни врати Eurostill от серия Glass, се изработват изцяло от закалено стъкло или триплекс, стъклените крила изглеждат нежни и крехки, но в действителност те са много здрави и устойчиви. Стъклата които се използват са с дебелина 8см, и може да бъдат изпълнени в различен дизайн, от стандартно прозрачно, до такова с геометрични или флорални мотиви, мат, прозрачно с различни гравюри, комбинирани от мат и прозрачни, с цветни смоли и други варианти. Релефните стъкла пропускат светлината, но скриват случващото се в помещението от любопитни погледи, за целта се използват и цветни или огледални ефекти. Стъклените интериорни врати освен, че са подходящи за стаи и офиси, те също така са подходящи и за баня и всякакви мокри помещения (ако се поръчат с съответната подходяща каса).

Врати Eurostill се предлагат с няколко вида покрития – Декоративно фолио, Структурно релефно декоративно фолио, Покритие Alkor и Покритие Боя RAL. Всеки вид покритие разполагат с различни разнообразни цветове .

Интериорни врати Нов Стил

Врати Нов Стил са качествени Украински интериорни врати.

Те включват широка гама модерни и иновативни модели интериорни врати, с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила, с фрезовани крила и крила с релефни орнаменти/от фиксиращи елементи). Основно всички се изработват от едни и същи висококачествени материали и технология. Различават се по вида крило, вида на конструкция на крилото, както и по различния отличаващ се дизайн, покритие и цветове в дървесен декор.

Крилата на интериорни врати Нов Стил се изработват по иновативна специална технология от качествени и устойчиви материали, с два вида конструкция на крилата.

Конструкцията на крилата на по евтините модели Нов Стил, представлява рамка от масивни греди от естествено дърво и MDF плоскости, с пълнеж тип пчелна пита.

Конструкцията на крилата на по скъпите модели Нов Стил, е рамка от масивни греди от естествено дърво и MDF плоскости сглобени от фиксиращи елементи, които се закрепва с винтове а не залепени, този технология позволява на вратата да диша (за разлика от по-евтините интериорни врати), което увеличава издръжливостта и намалява до минимум вероятността, че вратата може да се деформира. Пълнежа при тях е от МДФ плоскости, добавени са плътни орнаменти или стъклени орнаменти (според модела).

Крилата на врати Нов Стил се предлагат с два вида покрития (според модела врата) с покритие от декоративно PVC фолио и с покритие от декоративно PVC DeLuxe фолио, в красиви дървесни декори.

Иновативна технология по която се изработват интериорните врати Нов Стил, допринася и увеличава издръжливостта и намалява до минимум вероятността, че вратата може да се деформира.

Интериорни врати Sil Lux

Врати Sil Lux са качествени Украински интериорни врати.

Те включват голям избор от красиви и модерни модели интериорни врати, с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила и с фрезовани крила ). Основно всички се изработват от едни и същи качествени материали и технология. Различават се по вида крило, както и по различния отличаващ се дизайн и цветове в дървесен декор.

Конструкцията на крилата на модели Sil Lux, представлява рамка от масивни греди от естествено дърво и HDF плоскости разположени върху подсилена вътрешна оребрена рамка от масивен HDF материал. Тази технология спомага за по-дълга употреба на вратата, както и за по-добра устойчивост при натиск.

Крилата на врати Sil Lux се предлагат с покритието е „LVC”, което всъщност представлява винилов филм, а релефа на крилото е дървесен. Покритието LVC е устойчиво покритие не само срещу одрасквания и топлина, но е подходящо и за баня и друг вид мокро помещение.

Крилата на интериорни врати Sil Lux разпоолагат със сертификати за качеството на:

 • Устойчивост на надраскване – Клас 5 – БДС 16611:2016
 • Устойчивост на влага – Клас 4 – БДС 12720:2009
 • Устойчивост на износване и протриване – Клас В – БДС 15185:2011

Интериорни врати Variodor

Врати Variodor са качествени Турски интериорни врати.

Те включват широка гама уникални модели интериорни врати, с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила и с фрезовани крила). Основно всички се изработват от едни и същи висококачествени материали и технология. Различават се по вида крило, както по различния отличаващ се дизайн и цветове в дървесен декор.

Крилата на интериорни врати Variodor се изработват от масивен HDF дървесен материал (High Densty Fiberboard – сухо горещи пресовани естествени дървесни частици, твърди и устойчиви във времето), по съвременна технология.

Крилата на всички модели Вариодор са звукоизолирани, влагоустойчиви и топлоизолирани.

Крилата на врати Variodor са с покритие от структурно PVC фолио, с дебелина 0.20мм, устойчиво против надраскване. Всички модели врати Вариодор се предлагат в различни цветове, в красив дървесен декор.

Интериорни врати Gama

Врати Gama са качествени Чешки интериорни врати.

Те включват голям избор от красиви и стилни модели интериорни врати, с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила и с фрезовани крила ). Основно всички се изработват от едни и същи качествени материали и технология. Различават се по вида крило, както и по различния отличаващ се дизайн и цветове в дървесен декор.

Конструкцията на крилата на модели Gama, представлява рамка от масивни HDF греди и HDF плоскости разположени върху подсилена вътрешна оребрена рамка от масивен HDF материал. Тази технология спомага за по-дълга употреба на вратата, както и за по-добра устойчивост при натиск. HDF плоскостите спомагат за по-голяма плътност, здравина, влаго устойчивост, шумо и топлоизолация от MDF плоскостите.

Крилата на всички модели интериорни врати Гама, са безфалцови (тапетно), което позволява свобода при определяне посоката на отваряне.

Крилата на врати Gama се предлагат с покритие 3D полипропиленов ламинат,  здраво и устойчиво във времето.

Интериорни врати Стандарт

Врати Стандарт са качествени Китайски интериорни врати.

Те включват красиви и устойчиви модели интериорни врати в изчистен дизайн, с различни модели крила (с плътни крила, с остъклени крила и с фрезовани крила ). Основно всички се изработват от едни и същи качествени материали и технология. Различават се по вида крило, както и по различния отличаващ се дизайн и цветове.

Конструкцията на крилата на модели Стандарт, представлява рамка от масивни иглолистна дървесина и HDF плоскости разположени върху подсилена вътрешна оребрена рамка от масивен HDF материал. Тази технология спомага за по-дълга употреба на вратата, както и за по-добра устойчивост при натиск. HDF плоскостите спомагат за по-голяма плътност, здравина, влаго устойчивост, шумо и топлоизолация от MDF плоскостите.

Крилата на всички модели интериорни врати Стандарт, са безфалцови (тапетно), което позволява свобода при определяне посоката на отваряне.

Крилата на врати Стандарт се предлагат с покрити от машинно поставено топло-пренесено PVC-фолио.

Видове материали !

 • HDF плоскости (High Density Fiberboard) – са най-често използваните дървесни плоскости, те са с най-висока плътност и твердост от MDF поскостите ,  представлява композитен материал от дървесни фибри с висока плътност. HDF плоскостите спомагат за по-голяма плътност, здравина, влаго устойчивост, шумо и топлоизолация от MDF плоскостите. ;
 • HDF Лакирани плоскости – лакираният HDF е изделие на дървесна основа, получено чрез пресоване на дървесни влакна и смола, след пресоването и сушенето се оформя и нарязва на плоскости, които в последствие се покриват с висококачествени екологични лакове. Тяхното основно предимство е много високата плътност – дори 50% по-висока от масивната дървесина. ;
 • MDF плоскости (medium density fiberboard) – са плоскости от фибри със средна плътност, можете да ги наречете като конструиран дървен продукт, който се състои предимно от рециклирани дървесни влакна. Сега той се превърна в един от най-често използваните материали за интериорни врати, тъй като е траен, както и достъпен. ;
 • ПДЧ плоскости (пресовани дървесни частици) – плочи от смлени дървесни частици, произведени по технология на горещо пресоване и слепване със специален вид смола, поставен между рамката от иглолистна дървесина. За направата на здрави интериорни врати се използва и масивна иглолистна дървесина. Вратите от пресована дървесина са много по-леки и функционални от старите масивни дървени врати. ;
 • Пълнеж тип „Пчелна пита” – високо специализиран картон с конструкция и структура приличаща на пчелната пита, използва се за стабилизиране на крилото, повечето врати са изградени от периферна дървена рамка с пълнеж „пчелна пита”, укрепена с двустраннo ламинирани МДФ плоскости, предимството е, че вратата с такъв пълнеж е по-лека и така се упражнява по малък натиск върху пантите, а това удължава перфектното й затваряне по-дълго време ;

Как да изберем най подходящата интериорна врата ?

Тенденциите и надпреварата между производителите, кой да предложи най-иновативната и с най-красив дизайн интериорна врата, расте ежедневно и избора на подходящата вътрешна врата става все по труден.

Ролята и главната задача на интериорните врати е да защитят и ограничат достъпа до съответната стая / помещение, както и да осигурят лично и сигурно пространство .

С годините технологиите и тенденциите за изработка на по-функционални и модерни вътрешни врати, все повече напредва, а изискванията при избора им става все по голям и труден.

Fil invest предлагаме широка гама интериорни врати над 300 модела, преди да изберете вътрешна врата, трябва да си направите списък с Вашите критерии и изисквания, за да може да изберете най-подходящия модел.

Избора е голям и труден, необходимо е да се вземат под внимание редица важни фактури и решения (вида стая, какъв модел да е крилото, от какъв материал да е изработено крилото,с какво покритие, да се съчетае с интериора и редица други).

Колкото по скъпа е една интериорна врата, то толкова тя е от по-висок клас и с по-високо качество и устойчива с времето.

Но дори и най-скъпата да е, ако не бъде монтирана правилно или на неподходяща стая/помещение, както и правилно експлоатирана, спрямо нейните характеристики и структура, то тя може да се деформира или повреди.

Затова се посъветвайте или с някой компетентен или се свържете с Нашите опитни консултанти, преди да вземете крайното си решение.

Едни от важните критерии при избора на подходящата интериорна врата:

 • за какво помещение ще е, дали ще се монтира преди или след ремонт;
 • от какъв материал и технология да бъде изработено крилото;
 • с какъв вид покритие да е (до отговоря на устойчивостта спрямо температурните и атмосферни влияния в помещението)   ;
 • модела врата дали е звукоизолирани, влагоустойчиви и топлоизолирани ;
 • дебелината и размер на крилото;
 • с каква посока на отваряне или затваряне да е ;
 • с какъв обков да е снабдена;
 • какъв да бъде дизайна и цвета (който трябва да съответства на декора на стаята, и на другите врати в отсрещните помещения ако има такива) ;
 • какъв модел да бъде касата, с какъв размер и обхват на зида и т.н.;
 • с какъв бюджет разполагате ;

Част от нашите скромни съвети и полезна информация които сме описали в отделни публикации:

Защо да закупите интериорна врата от магазин за врати Fil invest ?

В магазин за врати Fil invest ще откриете най-големия избор от вътрешни врати. Подходящи за всякакъв тип сгради и помещения (врати за апартамент, врати за панелно жилище, врати за къща, врати за вила, врати за офис и др.), на конкурентни цени.

 1. Разполагаме с богат избор от иновативни и качествени вътрешни врати, подходящи за съчетание с всеки един интериор.
 2. Магазин за врати Fil invest предлагаме бърз и качествен монтаж на всички врати които предлагаме, за София и близките населени места.
 3. Предлагаме безплатна доставка на всички вътрешни врати, в цяла България !
 4. Предлагаме най-изгодните цени за интериорни врати !

Благодарение на нашия най голям партньор ВИДОВ КОМЕРС !

Fil invest можем да предложим услугата за безплатна доставка на всички врати които предлагаме. До адрес на клиента в цялата страна, независимо от количеството или стойността на вратата/вратите .

Fil invest сме втората фирма/магазин за врати на Българския пазар, която предлага безплатна доставка на входни и вътрешни врати. Напълно безплатна доставка в цялата страна до адрес на клиента. Без скрити условия и изисквания за поръчка на определен брой врати или определена парична стойност.

Магазин за врати Fil invest предлага най-ниските цени за интериорни врати, след като изключим неизбежния и непредвиден разход за доставка.

Стойността на една доставка на врата се определя от теглото и обема, и варира между 60лв /120лв.

Избирайки да закупите интериорна врата от Fil invest, Вие ще спестите този неизбежен разход !

Спестете от доставка !

Нашия съвет към всички Наши клиенти или бъдещи такива, освен да проучите произхода на интериорната вратата която сте харесали, материала от който се изработва и т.н., да не забравяте и един от най важните критерии, именно да проучите колко ще Ви струва въпросния модел врата + доставката.

Fil invest гарантираме на нашите клиенти, че може да им осигурим предпочитания и желан модел интериорна врата на най-ниска цена, доставяйки я му до адрес напълно безплатно (спестявайки между 60лв /120лв от доставка), независимо от количеството и стойността.

Безплатна доставка на вътрешни врати в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлага безплатна доставка на всички видове врати които предлага, за цяла България, доставя в малки и големи градове, със собствен транспорт.