Интериорни врати Граде от магазин за врати Fil invest, с безплатна доставка за цялата страна !

Интериорни врати Граде / Gradde са висококачествени и модерни интериорни врати, едни от най-качествените на Българския пазар.

Интериорните врати Gradde се изработват по най-иновативните и модерни технологии, от качествени и устойчиви материалите с отлични характеристики, които придават уникален и модерен дизайн.

Предимства на интериорни врати Граде !

Заводът Gradde е оборудван със най-съвременните машини и оборудване, които допринасят за възможността да се произвеждат екологично чисти, качествени и устойчиви врати.

  • Интериорни врати Gradde включват 10 уникални серии с над 70 модела налични на склад, както и много други поръчкови модели, в стилен и модерен отличаващ се дизайн ;
  • Врати Gradde се предлагат с 2-двата моде каси, с различни размери обхват на зида ;
  • Крилата и касите се изработват от HDF материал, а пълнежа е тип „пчелна пита”, което допринася за по-добра шумоизолация и топлоизолация ;
  • Интериорни врати Gradde се предлагат с два вида покритие – Graddex Klasse A (в светла гама цветове) и Graddex Klasse A++ (в тъмна гама цветове) ;
  • Врати Граде включват подходящи модели за всякакъв тип стаи и помещения (за спалня, за всекидневна, за кухня, за детска стая, за офис, за баня и други ) ;
  • Врати Граде могат да се окомплектоват и с различни модели дръжки Gradde ;

Интериорни врати Gradde се отличават не само по невероятния си външен дизайн, те се различават и по високото си качество, технологията и материалите от които се изработва крилата.

Характеристики на крилата :

Интериорни врати Граде включват красиви модели с различни видове крила – с плътни крили, с релефни фрезовани панели  и с остъклени крила. Могат даа се поръчат и много поръчкови модели с различни форми и размери релефни фрезовани елементи и стъкла.

  • Крилата на повечето серии и модели се изработват от – подсилена дървена рамка от HDF и HDF плоскости, с пълнеж тип „пчелна пита“. Крилата са фалцови с заоблени ръбове и дебелина 40мм. Повечето модели могат да бъдат поръчани и с пълнеж „перфорирана дървесна плоскост” (срещу доплащщане). Стъклата на остклените модели са подсилени и устойчиви, като се предллагат в два модела според модела крило и серия – модел стъкло Бял Мат и модел стъкло Чинчила ;
  • Крилата на двете най-нови серии Axel и Aaven се отличават от всички други модели и серии врати Gradde. Те се изработват по още по Нова технология, от подсилени вертикални и хоризонтални елементи от масивен HDF материал, сглобени с вътрешни връзки. Вертикалният елемент е с дебелина 40 мм и ширина 107 мм. Хоризонталният елемент Panel е с дебелина 22 мм, а основният носещ елемент е с дебелина 35 мм.;
  • Всички модели интериорни врати Граде, се предлагат със стандартни размери на крилата : с плътни крила – 60/197.5см, 70/197.5см, 80/197.5см, 90/197.5см. : с остъклени крила – 70/197.5см, 80/197.5см : и с крила които са с релефни фрезофани детайли – 60/197.5, 70/197.5см, 80/197.5см  ;

Всички модели и серии интериорни врати Граде се предлагат с два вида покрития, в различна цветова гама – Graddex Klasse A (в светла гама цветове) и Graddex Klasse A++ (в тъмна гама цветове). Покритията се изработват по специалната иновативна технология :

  1. Интериорните врати на Gradde са със специално покритие Graddex, което превъзхожда естествения фурнир и притежава много по-добри свойства от него. Основните предимства на Graddex са в това, че вратата става много по-устойчива на надраскване и може да бъде използвана в среда с по-голяма влажност. Това прави вратите на Gradde подходящи за помещения като баня и тоалетна.
  2. Graddex Klasse A: декоративен слой от дървесни частици и целулоза, импрегниран с лакове и меламинови смоли, които правят HDF плоскостите по-здрави и ги предпазват от надрасквания.
  3. Graddex Klasse A++: многопластово покритие от дървесни частици, разположени вертикално, импрегнирани със синтетични, меламинови смоли и защитен лак по технологията Hartfein на Gradde, която гарантира по-голяма степен на водоустойчивост и надраскване.
  4. Покритието на вратите Gradde е много по-здраво и надеждно от стандартните покрития, защото „облича” крилото изцяло, без да има видими следи от прекъсване. По този начин вратата става много по-устойчива, особено в ръбовете, където обикновените врати са с отделен уязвим кант.

Характеристики на касите :

Интериорни врати Граде се предлагат с 2-два модела каси, с различни рамери и обхват.

Регулируема каса Стандарт с прави первази :

  • изработва се от HDF материал, снабдена е с прави первази които имат възможност да се регулиране от едната страна ;
  • предлага се в двата вида покритие Graddex Klasse А и Graddex Klasse А++, 6-шесте цвята като крилата ;
  • позволява разширяване на обхвата с до 20 мм.;
  • ако има нужда, обхвата може да се намали с до 20 мм, чрез изрязване ;
  • възможни размери на регулируема каса Стандарт, за дебелината на зида – 75 – 94 мм, 95 – 114 мм, 120 – 139 мм, 140 – 159 мм, 160 – 179 мм, 180 – 199 мм, 200 – 219 мм, 240 – 259 мм, 280 – 299 мм, 320 – 339 мм, 360 – 379 мм. ;

Каса Панел с прави первази :

  • изработва се от HDF материал, первазите са прави с възможност за регулиране от едната страна, по този начин обхвата на касата може да се увеличи с до 20 мм.;
  • ако има нужда, обхвата може да се намали с до 20 мм, чрез изрязване ;
  • предлага се в двата вида покритие Graddex Klasse А и Graddex Klasse А++, 6-шесте цвята като крилата ;
  • каса Панел е регулируема, може да се монтира върху метална каса, което спестява време и разходи за къртене. Светлия отвор се стеснява минимално. За да бъдат монтирани безпроблемно и точно този модел врати, трябва да съобразите чистия строителен отвор с широчината на вратите с касите, които са съответно: 778 / 2010 мм и 878 / 2010мм.;
  • при невъзможност да се промени отвора във височината, касата и крилото могат да се коригират безпроблемно ;
  • тъй като вратите са фалцови, посоката на отваряне трябва да се уточни при поръчката на вратите ;

ЗАБЕЛЕЙНА ! Крайната цена за 1 модел интериорна врата Gradde, се определя от – вида крило, вида покритие и цвят (Graddex Klasse A – в светла гама цветове и Graddex Klasse A++ в тъмна гама цветове), от модела и рамера каса и избрания модел дръжки (които не са включени в окомплектовката, те се закупуват отделно).

В начия уеб сайт, сме добавили всички налични модели врати, като отделни продукти, всеки модел в съответни цвят и покритие, с ЦЕНА за базовата окомплектовка – цвят и модел на крило, с включена каса регулируема каса СТАНДАРТ с прави первази (с обхват на зида от/до – от 7.5 до 15.9 см.), 3 осови панти, патрон с ключ, насрещник, гумено уплътнение.

За окомплектовка с по голям рамер каса или с каса ПАНЕЛ, се доплаща. Држките са със обявена крайна цена за съответния модел.

Защо да закупим интериорни врати Граде от магазин за врати Fil invest ?

Fil invest разполагаме с всички 10 серии Граде, които включват над 75 модела на склад. Наличните модели се доставят от 1 до 10 работни дни !

  • Fil invest разполагаме с всички модели интериорни врати Граде / Variodor на склад !
  • Fil invest предлага безплатна доставка на врати Граде за София и цялата страна !
  • Fil invest предлага монтаж на врати Граде, за София и близките населени места !
  • Fil invest можем да предложим най-ниските цени !
  • За цени и условия за монтаж на врати може да разгледате <ТУК> !
  • За бърза заявка или запитване се свържете с НАС !
  • Телефони – (02) 469 10 60 ; (02) 469 10 83 ; (089) 3 544 594 ; (089) 7 633 652 ;

Всички модели интериорни врати Граде

Безплатна доставка на интериорни врати Граде в цялата страна !

Магазин за врати Fil invest предлага безплатна доставка на всички видове врати които предлага, за цяла България, доставя в малки и големи градове, със собствен транспорт.